Home Intro Over ons Besturen Activiteiten Kamers Foto's Commissies Contact Sponsors Veelgestelde vragen Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Commissies

De RSK heeft een heel aantal commissies die worden gevuld door leden. Als je lid bent kun je zelf kiezen of je een commissie wilt doen en welke je dan zou willen doen. Hieronder staan een aantal commissies die je waarschijnlijk al snel tegenkomt als je bij de RSK komt kijken:

  • Kick-inCie: Waar de PromoCie het hele jaar door promotie maakt voor de RSK, is de Kick-inCie vooral actief in de eerste maanden van het collegejaar. De Kick-inCie regelt alle activiteiten rondom de introductieweken. Deze introductie heet op Universiteit Twente de Kick-in, vandaar de naam, en op Saxion heet deze tijd de HOI-weken. Als je in september bij de RSK komt kijken is de kans dus groot dat je op een activiteit komt die is georganiseerd door de Kick-inCie!

  • IntroweekendCie: Elk collegejaar hebben we in oktober een verenigingsweekend om het jaar af te trappen. In dit weekend leert de vereniging hun eerstejaars goed kennen en andersom natuurlijk. Meestal gaan we in dit weekend naar een kampeerboerderij, waar we het hele weekend activiteiten hebben, zoals Praise&Prayers, spellen en maaltijden!

  • FiK-ouders: Je FiK-ouders zijn de ouders van de jaargroep. Bij de RSK zit je met iedereen die tegelijk met jou lid wordt in een jaargroep. Met deze jaargroep doe je verschillende activiteiten om de RSK beter te leren kennen. De FiK-ouders zijn ouderejaars die alles weten over de RSK en al je vragen kunnen beantwoorden. Zij zijn er elke jaargroepavond bij en regelen vooral in het begin van het jaar veel voor de eerstejaars.

  • Host: Iedereen die komt proefkringen bij de RSK krijgt een Host. Deze persoon zit bij jou op kring en kan je alles vertellen over de RSK. Elke Host heeft maximaal 2 eerstejaars als Kroost, dus deze heeft alle aandacht voor jou. Je Host zorgt ervoor dat je informatie krijgt over je proefkring en beantwoordt al je vragen. Gedurende je eerste jaar helpt je Host bij alles wat je voor het eerst doet, zoals zelf een Bijbelstudie maken!

  • PGCie: De PastoraleGebedsCommissie is er voor elke RSKer om te praten over alles waar je mee zit. De PGCie bidt regelmatig voor de RSK en voor persoonlijke problemen die RSKers hebben doorgegeven. De PGCie heeft een geheimhoudingsplicht, waardoor je altijd alles tegen ze kunt zeggen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het op straat ligt. Als je wil praten over studieproblemen, geloof of andere zaken kun je altijd bij hen terecht!

  • PromoCie: De PromoCie is de commissie die alles verzorgt rondom promotie van de RSK. Zij zorgen ervoor dat er posters, visitekaartjes en pennen zijn, maar zij regelen ook de sociale media! Volg ons op Instagram of Facebook om hier meer over te weten te komen!

  • WebCie: De Webcie verzorgt alles wat met internet te maken heeft. Zo zorgen zij ervoor dat deze website blijft draaien, maar ze zijn ook verantwoordelijk voor het in stand houden van de mailserver bijvoorbeeld!