Home Intro Over ons Besturen Activiteiten Kamers Foto's Commissies Contact Sponsors Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Kameraanbod

Vanaf
01/09/2021
Adres
Elsschotplantsoen 17, 7552 JH Hengelo
Aantal kamers
1
Voorkeur geslacht
Man
Richtprijs
€325.00 per maand
Contactpersoon
Peter
Email
Opmerkingen
Vanaf deze zomer vertrekt helaas een huisgenoot van ons, dus we zijn op zoek naar iemand die ons gezelschap wil joinen.

De kamer is iets meer dan 18 m^2, beschikbaar voor een prijs van €325 per maand, ook inclusief gas, water, elektriciteit, internet, TV en nog meer. Deze kamer is op de 2e verdieping, op zolder, en heeft uitzicht op een mooie parkeerplaats/pleintje.

We zijn een chill en gezellig studentenhuis waarin 4 heren vertoeven, 3 RSK'ers en een NSE'er. Men zegt dat we het meest burgerlijke huis zijn van de RSK, wat ook wel klopt, omdat alles zich nog in een goede staat verkeert, maar we doen ons best het zoveel mogelijk studentikoos te maken, onder meer door beunwaar in de kamer te laten staan en overal vlaggen en posters te laten hangen. Verder staat er beneden nog een degelijk orgel en een tv, waar we af en toe voetbal op kijken, niet veel meer. De keuken is bijzonder goed onderhouden en is (nog) fris en schoon. Boven zijn 3 slaapkamers met een badkamer, en op zolder nog 1 kamer, en tevens onze wasmachine. Daarnaast hebben we nog een bijkeuken waar de vriezer in staat, en een serre waar je zomers heerlijk in kan zitten.

Het is maar 12 minuutjes fietsen naar de uni, en Twekkelerveld maar een paar minuten extra. Daarnaast zitten we ook op 2 minuten fietsen van een winkelcentrum en afvalstortplaats.

Interesse? Wil je nog meer informatie? Stuur gerust een berichtje!