Home Intro Over ons Activiteiten Kamers Foto's Contact Sponsors Inloggen

Je staat op het punt om het leden gedeelte van de website binnen te gaan.

×

Kameraanbod

Vanaf
01/08/2020
Adres
Elsschotplantsoen 17, 7552 JH Hengelo
Aantal kamers
2
Voorkeur geslacht
Man
Richtprijs
€270.00 per maand
Contactpersoon
Peter
Email
Opmerkingen
Vanaf september hopen 2 huisgenoten van ons voor een half jaar te vertrekken naar een plek ver weg van Twente (onder voorbehoud dat dit kan vanwege de huidige coronamaatregelen), dus we zoeken nog nieuwe mensen voor die periode!

Kamer 1: de kamer is ongeveer 18 m^2, beschikbaar voor een prijs van €310 per maand, inclusief gas, water, elektra, internet en TV. De kamer is op de zolder, heeft uitzicht op een pleintje met andere huizen en auto's, en is ruim opgezet. Alle ruimte voor een bed, bureau, kasten staan er al, en je hebt het rijk alleen op zolder.
Kamer 2: deze kamer is iets meer dan 9 m^2, beschikbaar voor een prijs van €270 per maand, ook inclusief GWEIT. Deze kamer is op de 1e verdieping, tegenover de badkamer, en heeft ook uitzicht op het pleintje.

We zijn een chill en gezellig studentenhuis waarin 4 heren vertoeven, 3 RSK'ers en een NSE'er. Men zegt dat we het meest burgerlijke huis zijn van de RSK, wat ook wel klopt, omdat alles zich nog in een goede staat verkeert, maar we doen ons best het zoveel mogelijk studentikoos te maken, onder meer door beunwaar in de kamer te laten staan en overal vlaggen en posters te laten hangen. Verder staat er beneden nog een degelijk orgel en een tv, waar we af en toe voetbal op kijken, niet veel meer. De keuken is bijzonder goed onderhouden en is (nog) fris en schoon. Boven zijn 3 slaapkamers met een badkamer, en op zolder nog 1 kamer, en tevens onze wasmachine. Daarnaast hebben we nog een bijkeuken waar de vriezer in staat, en een serre waar je zomers heerlijk in kan zitten.

Het is maar 12 minuutjes fietsen naar de uni, en Twek maar een paar minuten extra. Daarnaast zitten we ook op 2 minuten fietsen van een winkelcentrum en afvalstortplaats.

Interesse? Wil je nog meer informatie? Stuur gerust een berichtje!