Home Intro Over ons Besturen Activiteiten Kamers Foto's Commissies Contact Sponsors Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Kameraanbod

Vanaf
01/12/2021
Adres
Johan Wijnoltsstraat 176, 7521 SW Enschede
Aantal kamers
2
Voorkeur geslacht
Vrouw
Richtprijs
€320.00 per maand
Contactpersoon
Johannes Attema
Email
Opmerkingen
In de Gub wonen 7 gezellige studenten, waarvan er 2 lid zijn van de NSE en 1 lid is van de RSK. Op dit moment zijn dat 4 mannen en 3 vrouwen. Helaas gaan er twee van onze vrouwelijke bewoners verhuizen, dus zijn we opzoek naar nieuwe bewoners!

Meestal eten we ‘s avonds samen en drinken we na afloop van het eten nog even gezellig koffie of thee. Ook kijken we af en toe een film of hebben we een gezellige avond. Maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.

De eerste kamer is ongeveer 12 m^2 groot op de eerste verdieping, heeft aan 1 zijde ramen en heeft een wasbak op de kamer. De prijs voor de kamer zal 320 euro zijn, inclusief gas, water en elektra. De kamer komt beschikbaar per 1 december 2021.
De tweede kamer is ongeveer 15 m^2 groot op de begane grond en heeft aan 2 zijden ramen. De prijs voor de kamer zal 320 euro zijn, inclusief gas, water en elektra. De kamer komt beschikbaar per 1 januari 2022. 

Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Gub over maar liefst 2 keukens (incl. vaatwasser), 2 badkamers, een wasmachine, een gezellige woonkamer met vissenkom waarin voor elke huisgenoot een vis zwemt, een schuur voor de fietsen en een mooie grote tuin waarin je in de zomer lekker in het zonnetje kan studeren en chillen.

De Gub staat in de wijk Twekkelerveld op 5 tot 10 minuten fietsafstand van de universiteit en ongeveer 10 minuten fietsen van de stad, Saxion en stations Enschede en Enschede Kennispark.
Reageren kan door een mailtje te sturen naar Simon: simonhcbrink@live.nl.