Home Intro Over ons Activiteiten Kamers Foto's Contact Sponsors Inloggen

Je staat op het punt om het leden gedeelte van de website binnen te gaan.

×

Kameraanbod

Vanaf
18/05/2020
Adres
Velveweg 2, 7533 XJ Enschede
Aantal kamers
1
Voorkeur geslacht
Geen voorkeur
Richtprijs
€230.00 per maand
Contactpersoon
Tom Veldman
Email
Opmerkingen
Hoihoi!

In huize Het Verre Oosten (HVO) is een kamer vrijgekomen. Het gaat om een ruime 10m^2 (12m^2 inclusief ingebouwd bureau) op de middelste verdieping voor €230,- per maand, inclusief gas, water, elektra, glasvezel en wasmachine. Verder heeft dit huis te genieten: Een gezamenlijke woonkamer en keuken, een tuin inclusief tafel, stoelen en vuurkorf, een afdak voor je fiets, een veelgebruikte waterkoker en koffiezetapparaat en natuurlijk 4 chille, christelijke huisgenoten.

Twee van de bewoners zijn lid bij de RSK, de andere twee jammer genoeg niet. We hebben daarom ook liever een (potentiële) RSKer als nieuwe bewoner, maar laat dat je vooral niet afschrikken, uiteindelijk is iedereen welkom. We eten geregeld samen, en vaak is er na het eten nog gezelligheid onder het genot van een kopje koffie of thee onder de warme gloed van de kerstverlichting die er al sinds jaar en dag hangen. Verder zijn er weinig verplichtingen, zolang de boel maar een beetje schoon blijft.

HVO ligt in het oosten van Enschede, zoals de naam wellicht al suggereert, en is daarmee het meest oostelijke studentenhuis van de RSK, alsmede het hoogst boven de zeespiegel liggende (denk ik). Op een kleine 10 minuten afstand van het centrum, en een stevige 20 minuten van de universiteitscampus vandaan, zul je je nooit meer zorgen hoeven te maken over je cardiodoelen.

Wil je meer info, of gewoon een keertje op bezoek komen? Stuur dan gerust een mailtje!