Home Intro Kamers Foto's Veelgestelde vragen Contact Sponsors Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Kameraanbod

Terug naar overzicht
Vanaf
1 augustus 2023
Adres
Diezestraat 53, 7523 SL Enschede
Aantal kamers
1
Voorkeur geslacht
Maakt niet uit
Richtprijs
€350,00 per maand
Contactpersoon
Chris holtland
Email
Opmerkingen

Leute! Huize als vanouds zoekt een tijdelijke huisgenoot!

Omdat ik komend semester een halfjaar in het buitenland ga studeren, zoek ik een onderhuurder voor mijn paleisje in Noord-Enschede (ligt op 10 minuten afstand van de UT campus en het stadscentrum). Dit zal dan gaan over de periode van augustus tot en met december.

Je komt te wonen met Marthe, tweedejaars student BMT en lid van NSE, Annelien, oud-Navigator en GGD-medewerker en Jaucke, de derdejaars WB student en lid van Alpha. Wij zoeken iemand die het leuk en gezellig vindt om af en toe samen te chillen en met ons (wanneer mogelijk) het avondeten wil nuttigen. Verder zijn we over het algemeen een gezellig en ietswat rustig huis. Hierbij krijg je een ruime kamer (15,6 m2) en een nog grotere woonkamer en keuken waar je hele kring in past. En dit alles voor maar €350 (incl. vaste lasten). Je mag tijdens deze periode van onderhuur gebruik maken van de meubels die al in de kamer staan; dit betreft dan het bed, de tafel, het kledingrek, de (slaap)bank, de kasten en het bureau.

Ben jij geïnteresseerd en wil je wat meer weten? Of ben je benieuwd naar foto's van de kamer? Doe mij (Chris) dan even een berichtje zodat we eens samen kunnen eten, borrelen of zoiets :)
Tel: 06-11268420