Home Intro Kamers Foto's Veelgestelde vragen Contact Sponsors Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Kameraanbod

Terug naar overzicht
Vanaf
1 mei 2023
Adres
Mercuriusstraat 15, 7521 WP Enschede
Aantal kamers
1
Voorkeur geslacht
Maakt niet uit
Richtprijs
€236,00 per maand
Contactpersoon
Wick Wijnholds
Email
Opmerkingen

Beste kamerzoeker,

In ons huis, Het Tribunaal, komt vanaf begin mei een kamer vrij. De kamer is ongeveer 12 vierkante meter groot. De huidige bewoner betaalt hiervoor €236 per maand, inclusief gas, water en licht.
De kamer is direct aan het huis vastgebouwd en is direct toegankelijk via onze fietsenstalling en beschikt over een eigen wastafel. We zijn op zoek naar een vaste nieuwe bewoner die zijn toevlucht in Het Tribunaal wil nemen.
Het Tribunaal aan de Mercuriusstraat 15-17 is het grootste verenigingshuis van de RSK en wordt doorgaans bevolkt door 11 christelijke studenten - 6 vrouwen en 5 mannen.
Met zoveel huisgenoten is er altijd wel iemand om een gesprekje mee aan te knopen. Het Tribunaal is ideaal gelegen, vlak naast de campus en een klein eindje fietsen bij het winkelcentrum vandaan. Doordeweeks wordt er meestal door een huisgenoot gekookt en eten we na het koken gezellig met elkaar. Rond de klok van acht verzamelt het huis zich in de woonkamer om het nieuws te kijken onder het genot van een kop koffie of thee.

Heb jij interesse om bij ons te komen wonen en onze wijsheid te vergroten? Stuur gerust een mailtje!