Home Intro Kamers Foto's Veelgestelde vragen Contact Sponsors Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Kameraanbod

Terug naar overzicht
Vanaf
1 mei 2023
Adres
Velveweg 2, 7533 XJ Enschede
Aantal kamers
1
Voorkeur geslacht
Maakt niet uit
Richtprijs
€275,00 per maand
Contactpersoon
Job
Email
Opmerkingen

Beste kamerzoeker,

In Het Verre Oosten (HVO) is binnenkort een kamer vrij! Helaas verburgert een van onze huisgenoten, en daarom bieden we een kamer van ongeveer 10,5 m2 aan voor de schamele prijs van €225,- (excl. voorzieningen) aan. Elektra, gas, internet e.d. wordt geschat op €50,- per maand. Voor die prijs krijg je bovendien een kast en een ingebouwd bureau!
In HVO eten we doordeweeks altijd samen, ideaal, want daardoor hoef je praktisch maar één keer per week te koken. Verder staat het je vrij je avond in te richten zoals je wil, maar de frituur hebben we niet voor niets! Zit je toch liever op je kamer? Dan heb je op de eerste verdieping een mooi uitzicht naar de straat vanuit onze net-niet-hoek-woning. Saxion is vijf minuten fietsen, de UT helaas toch wel een gezonde twintig minuten. Maar daarom ook onze naam…
RSK'er zijn/worden heeft onze voorkeur, maar we discrimineren niet. Wel zijn we een christelijk huis. Op het moment hebben we twee mannen en twee vrouwen, dus daar hebben we geen voorkeur in. Stuur maar een berichtje als je meer wilt weten of geïnteresseerd bent!

Groetjes,
Elisa, Job, Lisanne en Tom (en soort van Lysanne, maar die gaat dus pleitte…)