Home Intro Over ons Besturen Activiteiten Kamers Foto's Commissies Contact Sponsors Veelgestelde vragen Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Kameraanbod

Vanaf
01/08/2022
Adres
Berfloplein 13, 7553 JZ Hengelo
Aantal kamers
1
Voorkeur geslacht
Geen voorkeur
Richtprijs
€312.00 per maand
Contactpersoon
Gerco Mussche
Email
Opmerkingen
Beste (toekomstige) student,

Ben jij nog op zoek naar een kamer voor volgend jaar? Zoek dan niet verder, in het mooiste dorp van Twente komt per 1 augustus namelijk een kamer vrij! In dit huis wonen we momenteel met drie heren die allemaal lid zijn van studentenvereniging RSK Enschede en waarvan er één vertrekt deze zomer. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe huisgenoot die lid is of wil worden bij de RSK.

Het huis is gelegen aan het Berfloplein 13 in Hengelo boven zowel een pizzeria als een snackbar dus ideaal voor een vette hap ’s avonds laat. We delen met z’n drieën een badkamer, keuken en een woonkamer waar we zo vaak mogelijk proberen samen te eten. Verder is het vanaf het huis slechts een kwartiertje fietsen naar de universiteit dus dat is erg goed te doen. Wat betreft de kamer, de oppervlakte ervan is 7,5 m2 en is momenteel gemeubileerd met een hoogslaper, bureau en kledingkast, dit alles kan vast overgenomen worden voor een zacht prijsje mocht het u aanstaan. De prijs voor dit alles is zo rond de 312 euro per maand, inclusief gas, water en elektriciteit. 

Over de bewoners van het huis valt te zeggen dat ze altijd in zijn voor gezelligheid, of dat nou is in de vorm van een borrel in de ruime woonkamer of een goed gesprek in diezelfde woonkamer, wij zijn er altijd voor te porren. Wat ons nog rest te vermelden is dat we nog geen officieel verenigingshuis zijn maar dat wel plachten te worden. Wat we daarvoor moeten doen is een spetterend huisfeest geven, dus dit is jouw unieke kans om onderdeel te zijn van het eerste huisfeest in een traditie van hopelijk vele.

Spreekt dit alles je nou aan en wil je daar onderdeel van worden, of heb je nog verdere vragen? Mail dan naar gerco.mussche@hotmail.com of bel/app naar 0613905919. Hopelijk tot gauw!