Home Intro Over ons Besturen Activiteiten Kamers Foto's Commissies Contact Sponsors Veelgestelde vragen Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Kameraanbod

Vanaf
01/08/2022
Adres
Booggang 3, 7552 JX Hengelo
Aantal kamers
1
Voorkeur geslacht
Man
Richtprijs
€150.00 per maand
Contactpersoon
Micha Kuijper
Email
Opmerkingen
Ha toekomstige student,

Wil jij wonen in het oudste en mooiste huis dat de RSK rijk is? Wees dan van harte welkom in Huis Op Stelten om een keer te komen HOSpiteren. Ons traditievolle huis is letterlijk op stelten gevestigd in het pittoreske Hengelo. Dit betekent dat je ’s ochtends al fietsend een kwartiertje hebt om heerlijk wakker te worden tussen de weilanden op weg naar de Universiteit.

Momenteel wonen wij hier met 4 mannen, maar helaas gaat één van ons voor een tijdje het huis verlaten i.v.m. een half jaar buitenland studie. Wat hij achterlaat is een huis waar we vooral houden van chillheid en gastvrijheid, vandaar de bijnaam het HOStel. We eten zoveel mogelijk gezamenlijk en vertoeven verder ook veel in de woonkamer. Of het nou is om te darten, gezamenlijk te studeren, een goed boek te lezen, een spelletje te spelen of om frituur te nuttigen. 

De kamer die vrijkomt heeft een oppervlakte van 15 m^2 en is beschikbaar totdat de huisgenoot weer terugkomt (einde Januari/ begin Februari). Bed, kledingkast, bankje en bureau blijven erin staan, dus de kamer is al volledig gemeubileerd! 
Verder hebben we een grote gezamenlijke woonkamer en keuken, recente vernieuwde badkamer en toilet en een groot balkon. 
Dus wil jij voor weinig geld subliem wonen, neem dan contact met ons op!