Home Intro Over ons Activiteiten Kamers Foto's Contact Sponsors Inloggen

Je staat op het punt om het leden gedeelte van de website binnen te gaan.

×

Kameraanbod

Vanaf
24/05/2020
Adres
Johan Wijnoltstraat 178, 7521 SW Enschede
Aantal kamers
1
Voorkeur geslacht
Man
Richtprijs
€290.00 per maand
Contactpersoon
Aukje Hekstra
Email
Opmerkingen
In de Gub wonen 7 gezellige, christelijke studenten, waarvan 5 lid zijn van RSK of zijn geweest. Op dit moment zijn dat 2 mannen en 5 vrouwen. Helaas gaat een van onze 5 vrouwelijke huisgenoten verhuizen, dus zijn we op zoek naar een nieuwe huisgenoot! Bij voorkeur een man. Meestal eten we ‘s avonds samen en drinken we na afloop van het eten nog even gezellig koffie of thee. Ook kijken we af en toe een film, studeren we samen in de woonkamer of buiten als het weer het toelaat. Maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.
 
De kamer is ongeveer 14m^2 groot met inbouwkast en bevindt zich op de eerste verdieping. De prijs staat nog niet helemaal vast, maar zal incl. gwe rond de 290 euro gaan kosten. De kamer zal beschikbaar zijn per 24 mei. Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Gub over maar liefst 2 keukens (incl. vaatwasser), 2 badkamers, een wasmachine, een gezellige woonkamer met vissenkom waarin voor elke huisgenoot een vis zwemt, een schuur voor de fietsen en een mooie grote tuin waarin je in de zomer lekker in het zonnetje kan studeren. De Gub staat in de wijk Twekkelerveld op 5-10 minuten fietsafstand van de universiteit en ongeveer 10 minuten fietsen van de stad, Saxion en stations Enschede en Enschede Kennispark.

Stuur gerust een mailtje naar Aukje met vragen. Mocht het je wat lijken dan kunnen we snel een Skype afspraak maken om beter kennis te maken in een online hospiteer avond.