Home Intro Over ons Kamers Foto's Veelgestelde vragen Contact Sponsors Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Kameraanbod

Vanaf
01/08/2022
Adres
Nicolaas Maesstraat 55, 7545 CD Enschede
Aantal kamers
2
Voorkeur geslacht
Geen voorkeur
Richtprijs
€240.00 per maand
Contactpersoon
Samuël Wieles
Email
Opmerkingen
Dag vriendjes en vriendinnetjes,
 
Het is weer zover. Het allerzuidelijkste huis der RSK Enschede is weer op zoek naar niet nul, niet één, maar zelfs twee nieuwe huisgenoten! Antartica is net als het continent Antarctica. Er wonen mensen, maar waar ze zijn, geen idee. Ik zie alleen pinguins. We zijn op zoek naar één man en één vrouw. Christelijk is een eis, intentie om RSK’er te worden of er een zijn is een pré. 

Wij zijn een ontspannen huis met weinig verplichtingen en rustige mensen, waar ruimte is voor gezelligheid op zijn tijd. Met 10 minuten vanaf Saxion, 15 minuten vanaf de UT en 5 supermarkten op even zoveel minuten fietsen ligt Antartica op de ideale plek om de wereld, te beginnen met de RSK, te verkennen! Kom dus langs en word dus lid, dan komt het helemaal goed. O ja, neem vaatwasser mee. Die hebben we nog niet. 

Huur is duur, maar Antartica valt relatief gezien nog wel mee. Met een all-inprijs van rond de 240 (met nog een voordelig energiecontract wat binnenkort afloopt, dus wordt iets duurder misschien). De kamers zijn rond de 10 vierkante meter in oppervlakte.

Mocht je nou na dit raaskalverhaal denken, dit lijkt me wat, stuur dan een berichtje!