Home Intro Kamers Foto's Veelgestelde vragen Contact Sponsors Inloggen

Log hier in met je RSK-account.

×

Kameraanbod

Terug naar overzicht
Vanaf
1 augustus 2023
Adres
Elsschotplantsoen 17, 7552 JH Hengelo
Aantal kamers
2
Voorkeur geslacht
Man
Richtprijs
€320,00 per maand
Contactpersoon
Peter Tillema
Email
Opmerkingen

In de Drienerburcht, beter bekend onder de afkorting 3b, komen deze zomervakantie een tweetal kamers vrij. Eentje omdat een huisgenoot in een andere stad gaat studeren, de andere is voor een half jaar vanwege een buitenlandse minor, hoewel de mogelijkheid bestaat dat dat langer gaat duren, en de kamer dus ook langer beschikbaar is.

De kamers: (1): dit is een kamer van ruim 12 m^2 voor de schamele prijs van 320 per maand, alles inclusief. Je hoeft dus niet bij te betalen voor afvalheffing, gas, elektra of andere dingen. Kamer (2): dit is een zolderkamer van ongeveer 20 m^2 (om en nabij), en dit voor de prijs van 335 per maand, wederom alles inclusief. Je hebt de hele zolder dan voor jezelf, met prachtig uitzicht over de daken van buren.

De Drienerburcht is gelegen aan de oostkant van het mooie Hengelo, op slechts 10 minuten fietsen vanaf de campus van de UT. Naar het Saxion is ietsje langer, ongeveer 25 minuten fietsen. Het huis is luxe ingericht, van alle gemakken voorzien. Zo hebben we een serre waarin je zomers heerlijk kan chillen, een ruime woonkamer met een pittoresk orgeltje en een degelijke keuken. Een winkelcentrum ligt op 2 minuten fietsen, dus boodschappen zijn zo gedaan. De huidige inwoners zijn allemaal mannen, en we zoeken dan ook 2 andere mannenbroeders om onze gelederen te versterken. 'S avonds doen we als het mogelijk is altijd samen eten, en soms hebben we gezellige mannenavondjes. Kortom, de ideale plek om te vertoeven! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking.